Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROVIZIJA

Javnost ne prestaje pričati o lijepoj Armenki: 'Zašto nitko ne spominje...'

Malmo: Finalna večer Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
18.05.2024.
u 22:00

Prije nego što se 2014. s majkom preselila u Francusku, Jaklin je djetinjstvo provela u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije. Pjeva od malih nogu te je upisala glazbenu školu Conservatoire de Lille.

Pjevačica Jaklin Baghdasaryan (27) na ovogodišnjoj je Euroviziji ostavila dobar dojam. Ona je kao dio dua 'Ladaniva' predstavljala Armeniju, a publiku je oduševila scenskom pojavom i karizmom. Komplimenti na njezin izgled nastavili su se i danima nakon završetka natjecanja. 

Na društvenoj mreži X, nekadašnjem Twitteru, osvanula je objava jednog korisnika koji je uz fotografije 27-godišnje Armenke napisao: - Zašto nitko ne spominje činjenicu da je Jaklin Baghdasaryan najzgodnija žena u povijesti svijeta, a u komentarima na objavu njegovo mišljenje podržali su i ostali fanovi.

- "Opasno sam zaljubljen u nju. Ona je tako prekrasna", "Ona je sjajna. Veoma karizmatična, talentirana i prelijepa. Obožavam njihov nastup i drago mi je što su se plasirali u finale", "Ona isijava posebnom energijom. Također, djeluje kao izrazito inteligentna osoba", "Pocahontas u Converse tenisicama", samo su neki od komplimenata na račun lijepe Jaklin.

GALERIJA: Nemo je razbio osvojeni trofej nakon pobjede! U trenutku ushita mikrofon je ispao i razbio se

Malmo: Finalna večer Eurosonga
1/21

Inače, ona i pjevač Luis Thomas čine bend 'ladaniva, a svojom izvedbom pjesme 'Jako' u kostimima kojima odaju počast tradicionalnoj kulturi osvojili su osmo mjesto u finalnoj večeri Eurovizije u švedskom Malmöu. Njihovi početci vežu se pak uz 2018., kad se Baghdasaryan upoznala s Thomasom na jednom jam sessionu u baru. Suradnja je ubrzo dogovorena, pa su tijekom 2020. godine objavili dvije pjesme, 'Vay Aman' i 'Zepyuri Nman', od kojih su obje ostvarile veliki uspjeh, posebno u Armeniji.

Prošle godine su objavili svoj prvi studijski album naziva 'Ladaniva'. Prije nego što se 2014. s majkom preselila u Francusku, Jaklin je djetinjstvo provela u Minsku, glavnom gradu Bjelorusije. Pjeva od malih nogu te je upisala glazbenu školu Conservatoire de Lille. Na njezinom Instagramu prati je preko 20 tisuća ljudi, a objave su joj većinom vezane uz prizore iz prirode, dogodovštine s putovanja i zajedničke trenutke u društvu prijatelja.

VEZANI ČLANCI:

 

Podsjetimo, ovogodišnja Eurovizija je iza nas, a Hrvatska je na njoj ostvarila najbolji plasman u povijesti. Naš Baby Lasagna završio je kao drugi, a pjesma "Rim Tim Tagi Dim" apsolutni je hit u Europi. Tijekom nastupa u polufinalu i finalu s Markom Purišićem plesala je cijela dvorana, a osim publike s njim su zaplesali i predstavnici drugih zemalja.

Tijekom zabava prije Eurovizije mogli smo vidjeti i druge predstavnike kako uče "Rim Tim Tagi Dim", a zaplesala ga je i nebinarna osoba iz Švicarske Nemo Mettler koji je na kraju i  odnio pobjedu na Euroviziji  s pjesmom 'The Code'. Naime, Nemo je "Rim Tim Tagi Dim" zaplesao sredinom travnja te je tada objavio i svoj video plesa.

Nemo je plesao u liftu s velikim osmijehom na licu te zahvalio hrvatskom predstavniku na "bangeru koji otvara sva vrata". Video je tad oduševio fanove Eurovizije te su oni u komentarima poručili da se nadaju da će Nemo i Baby Lasagna zajedno zaplesati popularni ples.

VIDEO: Alen Vitasović zagrlio Baby Lasagnu na dočeku u Umagu

Komentara 6

Avatar horuk
horuk
09:46 19.05.2024.

Meni je Armenka bila super. Najbolja direktno nakon naše pjesme.

Avatar SAM
SAM
20:44 19.05.2024.

Stvarno je zgodna i ima dobru pjesmu.

TO
tonimanero
11:47 19.05.2024.

Meni je predstavnica Austrije Kaleen bila najljepša od svih, a i pjesma nije bila loša. To što je sexapilna ženska joj je vjerojatno bila i najveća "krivnja"..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije